Doklad o souhlasu s cookies

Doklad o souhlasu

Tento dokument byl vytvořen, aby ukázal úsilí vynaložené na dodržování právních předpisů o ochraně osobních údajů. Tento dokument bude obsahovat Zásady cookies a nastavení souhlasu se soubory cookies k prokázání souhlasu pro čas a region specifikovaný níže. Další informace o tomto dokumentu najdete zde https://complianz.io/consent.

Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány 14. 8. 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod

Naše webové stránky http://spravnoucestou.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies
5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto

page1image2397766048 page1image2397766336 page1image2397766624

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní cookies, což nám umožňuje získat přehled o výsledcích kampaně. K tomu dochází na základě profilu, který vytvoříme podle vašeho chování na http://spravnoucestou.cz. S těmito cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, ale tyto soubory cookies nebudou profilovat vaše chování a zájmy pro zobrazování personalizovaných reklam.

5.4 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako sledovací, žádáme vás o jejich povolení.

5.5 Tlačítka sociálních médií

Na našem webu jsme přidali tlačítka Facebook a WhatsApp pro propagaci webových stránek (např. „Like“, „pin“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako Facebook a WhatsApp. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu pocházejících od Facebook a WhatsApp. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook a WhatsApp se nacházejí ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies

page2image2506139008

Google reCAPTCHA

Užívání

Používáme Google reCAPTCHA pro prevence spamu. Čtěte více

Marketingové

page2image2506152208

page2image2506152496

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

Sdílení údajůDalší informace naleznete na Google reCAPTCHA-Prohlašení o ochraně osobních údajů.page3image2506244816
Marketingové
Názevrc::cExpirace
relace
FunkceZjišťovat a filtrovat požadavky od robotůNázevrc::bExpiracerelaceFunkceZjišťovat a filtrovat požadavky od robotůNázevrc::aExpirace

page3image2506276096

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

trvalé
FunkceZjišťovat a filtrovat požadavky od robotů

Google Maps Užívání

Používáme Google Maps pro zobrazení map. Čtěte více Sdílení údajů

Další informace naleznete na Google Maps-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové

page4image2397894432 page4image2397894624

Marketingové
NázevGoogle Maps APIExpiracevyprší okamžitěFunkceZískat IP adresupage4image2507178848

YouTube Užívání

Používáme YouTube pro zobrazení videa. Čtěte více

Marketingové, Funkční, nezbytně nutné

page4image2507219952 page4image2507220240

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

Sdílení údajůDalší informace naleznete na YouTube-Prohlašení o ochraně osobních údajů.page5image2506339616
Marketingové
NázevGPSExpirace
relace
FunkceUchovávat údaje o polozeNázevYSCExpiracerelaceFunkceUkládat a sledovat interakceNázevPREFExpirace

page5image2506389008

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

8 měsíců
FunkceUchovávat uživatelské předvolby
Funkční, nezbytně nutné
NázevVISITOR_INFO1_LIVEExpirace6 měsícůFunkcepage6image2397980000
Poskytnout odhad šířky pásma

Facebook Užívání

Marketingové, Funkční, nezbytně nutné Používáme Facebook pro zobrazení posledních příspěvků na sociálních sítích a/nebo tlačítek pro

sdílení na sociálních sítích. Čtěte více Sdílení údajů

Další informace naleznete na Facebook-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

page6image2507206336 page6image2507201504

Marketingové
Název

page6image2507172672

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

_fbc
Expirace2 rokyFunkceUchovávat poslední návštěvuNázevfbm*Expirace1 rokFunkceUchovávat podrobnosti o účtuNázev
xs
Expirace3 měsíceFunkceUchovávat jedinečné ID relace

page7image2507328160

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

Název
frExpirace3 měsíceFunkceZajistit zobrazování reklam nebo opětovné cíleníNázevactExpirace90 dníFunkceUchovávat přihlášené uživatele
Název
_fbpExpirace3 měsíceFunkceUchovávat a sledovat návštěvy napříč webovými stránkami

page8image2506466640

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

Název
datrExpirace2 rokyFunkcePoskytnout prevenci podvodůNázevc_userExpirace30 dníFunkceUchovávat jedinečné ID uživatelepage9image2506528544
Název
sbExpirace2 rokyFunkceUchovávat podrobnosti o prohlížeči

page9image2506541520

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

Název
*_fbm_Expirace1 rokFunkceUchovávat podrobnosti o účtupage10image2507375040
Funkční, nezbytně nutné
Názevwd
Expirace
1 týdenFunkceZískat informace o rozlišení obrazovkyNázevcsmExpirace90 dní

page10image2507435088

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

Funkce
Poskytnout prevenci podvodůNázevactppresenceExpiracerelaceFunkceUchovávat a sledovat, zda je karta prohlížeče aktivnípage11image2507510880

WhatsApp Užívání

Používáme WhatsApp pro podpora chatu. Čtěte více Sdílení údajů

Funkční, nezbytně nutné

page11image2507526896

Další informace naleznete na WhatsApp-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

page11image2507536192

Funkční, nezbytně nutné
Názevwa_lang_prefExpiracepage11image2507546896
6 dní

page11image2507550064

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

Funkce
Uchovávat nastavení jazykaNázevwa_ulExpiracerelaceFunkcePoskytnout přístup

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na “Uložit předvolby”, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies
a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy. Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.

Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.

page12image2506700080

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Dana Rýdlová
Mládežnická 521, Trutnov
Česká republika
Web: http://spravnoucestou.cz
E-mail: danarydlova@spravnoucestou.cz Telefonní číslo: +420 773 549 667

Tyto Zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 14. 8. 2022

Nastavení Souhlasu cookie

prefix => cmplz_ user_banner_id => 1 block_ajax_content => 0 do_not_track => consenttype => optin region => eu

page13image2506959760 page13image2506960048 page13image2506960336

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

geoip =>
dismiss_timeout =>
disable_cookiebanner =>
soft_cookiewall =>
dismiss_on_scroll =>
cookie_expiry => 365
locale => lang=cs&locale=cs_CZ
categories => statistika, marketing
tcf_active =>
forceEnableStats =>
preview =>
clean_cookies =>
id => 1
header => Spravovat souhlas s cookies,1
accept_optin => Přijmout
accept_optout => Přijmout,1
manage_consent => Souhlas
manage_options => Zobrazit předvolby
save_settings => Uložit předvolby
dismiss => Odmítnout,1
message_optout => Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
message_optin => Abych Vám poskytla co nejlepší služby, používám k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi mi umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
category_functional => Funkční
category_preferences => Předvolby,1
category_statistics => Statistické,1
functional_text => Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.,1
statistics_text => Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.,1
statistics_text_anonymous => Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.,1 preferences_text => Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.,1

page14image2399034960

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022

marketing_text => Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.,1
category_marketing => Marketingové,1
manage_consent_options => hover-hide-mobile
use_categories => view-preferences
privacy_link_us => #

page15image2507487920

Správnou Cestou & Galerie DaRy – dot art Zásady cookies (EU) 14. 8. 2022